Industriservice

Vi er gearet til at servicere de største hydrauliske anlæg og komplette konstruktioner

Som en del af en større koncern med HSM Industri i spidsen, har Grenaa / Aarhus Hydraulik adgang til såvel kompetencer som erfarne mandskabskapacitet inden for både avancerede stål- og jernkonstruktioner, totalentrepriser og el-arbejde mv.

Vi er vant til at samarbejde på tværs af koncernen og kan derfor tilbyde en effektiv og højt kvalificeret opgaveløsning i vores sammensatte teams.

Industriservice – 24/7

Faktorer som højt kvalificerede medarbejdere, mange års erfaring og en bred vifte af kompetencer på tværs af koncernen, gør at Grenaa / Aarhus Hydraulik kan tilbyde unik industriservice på allerhøjeste niveau. For dig betyder dét, at du kun har brug for en leverandør/servicepartner. Vi afdækker alle områder af dine services, reparationer og nye installationer – og du har stadig kun én kontaktperson og får én regning.

Det er med andre ord, en nem og enkel løsning for dig, samtidig med at du får den absolut højeste kvalitet.
Det skal give mening, derfor rådgiver vi i tæt dialog med kunden, hvad behovet er for netop den i forhold til vedligehold, olie -og filterskift.

Kontakt os

Hos Grenaa/Aarhus Hydraulik vil vi meget gerne hjælpe dig. Skulle du derfor have spørgsmål til industriservice, eller nogle af vores andre services, skal du være mere end velkommen til at tage kontakt til os.