Parker Store

Dit industrielle hydraulik-supermarked

Vidste du godt, at Grenaa / Aarhus Hydraulik er én af Danmarks største ParkerStore? Vi betegner os selv ”Dit industrielle hydraulik-supermarked”, hvor vi kan tilbyde dig alt fra komponenter til hydraulik og pneumatik.

Vi har et stort og bredt produktsortiment med alt fra special-fittings til rør og hydraulikslanger i forskellige dimensioner. Med vores store udvalg af produkter er du sikker på at kunne finde netop lige det, du står og mangler.

Vores produktsortiment består bl.a. af:

  • Filtre
  • Hydraulikcylindre
  • Hydraulikslanger
  • Lynkoblinger
  • Pumper + motorer
  • Skaffevarer

Butikken

Vores butik er desuden altid bemandet inden for normal åbningstid, og står altid klar til udlevering af dine varer. Er vi ikke lagerførende af netop den reserve- eller sliddel du måtte mangle, så skaffer vi den hjem.

 

 

Growth of the Year 2020

Grenaa Hydraulik A/S blev i september 2020 udnævnt som den Parker-forhandler i Danmark , som har haft den største omsætningsvækst i de seneste 12 måneder.

 

 

 

 

 

Vi er specialister

Grenaa / Aarhus Hydraulik er specialister inden for vores område. Dette betyder blandt andet, at vi har et certificeret “slangeværksted“ , som laver slanger af enhver type og til ethvert formål.

Vores specialister ved altid lige præcis hvilken løsning, der er optimal til en given opgave, med øje for såvel drift som rentabilitet. Du kan derfor føle dig i trygge og professionelle hænder, når du kommer med en opgave eller udfordring til vores hydraulik specialister.