Hydraulik og pneumatik

Firmaets fundament

Grenaa Hydraulik har eksisteret siden 1985 og med sine medarbejdere, er firmaets DNA at sælge mangeartede hydrauliske komponenter og opgaveløsninger – primært til industrien.

Med et opkøb af Centrum Hydraulik i Aarhus tilbage i 2015 fik firmaet ligeledes positioneret sig i dette område som en attraktiv og konkurrencedygtig leverandør af hydraulik. Med overtagelse af Aarhus-firmaet blev opgaveløsningerne udvidet til også at servicerer varmeværker, levere service af bagsmæklifte m.v.

 

Kompetent samarbejdspartner indenfor industriservice
Grenaa Hydraulik er en selvstændig del af HSM koncernen, der dækker over ca. 300 medarbejdere, med et bredt kompetencefelt og stor erfaring.

Med denne kapacitet til rådighed, når opgaveløsningen kræver det, har Grenaa Hydraulik mulighed for at løfte selv de største komplekse opgaver indenfor industriservice og opbyg og være en kompetent samarbejdspartner. Vi håndterer alt fra daglige reparations- og serviceopgaver til hovedentrepriser på alt fra specialbyggede kranbiler til broklapper og komplette færgelejer.
Vi har mulighed for at stille det nødvendige mandskab med de helt rigtige kompetencer.

 

Når du vælger os som samarbejdspartner er du sikker på at få den helt rigtige løsning – hver eneste gang. Vores engagerede medarbejdere er meget serviceminded og alle specialister inden for hydraulik, kompressorer, pumper, løftegrej mv. og står klar til at løse enhver opgavetype, vi bliver stillet overfor.

Vi er specialister
inden for disse områder

/ Hydraulik og pneumatic
/ Off-shore service
/ Lovpligtige eftersyn
/ Liftservice
/ Mobil slangeservice

Hydrauliske cylindre

På eget værksted har vi mulighed for at fremstille hydrauliske cylindere, pumper mv. under hensyntagen til anvendelses-
området på specialmål, så de opfylder præcis dine behov.

Offshore- og døgnservice – vi ved hvad der kræves

Service og reparation offshore sætter helt særlige krav til kvaliteten af det arbejde der udføres.
Vi har stor erfaring i at levere offshore-løsninger og yder 24 timers døgnservice. Firmaet er klar til at rykke til søs når som helst på døgnet med nogle af de dygtigste og mest erfarne folk i branchen.
Vi har mulighed for at sætte det rigtige hold af folk til at løse netop dit problem til vands.

Lovpligtige eftersyn

Grenaa Hydraulik er ligeledes godkendt af Søfartsstyrelsen til at foretage lovpligtige eftersyn. Vi har således også mulighed for at kunne servicere de leverede komponenter, så du kun behøver en leverandør…
Vi har gjort det nemt for dig.

Liftservice

Vores afdeling i Aarhus er godkendt af Teknologisk Institut´s Liftkontrol, og kan således udføre lifteftersyn efter de foreskrevne betingelser og krav herom.

Parker Store

Udover at kunne levere hydrauliske løsninger – har vi også et “industrielt hydraulisk supermarked“, centralt beliggende i Aarhus. Her kan du finde lige netop den komponent,  du står og mangler. Har vi den ikke på lager skaffer vi den til dig. Vi sender til hele Danmark og bringer ud i lokalområdet.