Offshore service

Offshore løsninger der sikrer dig optimal og stabil drift

Det er kostbart at løse opgaver til søs, uanset om der er er tale om fragt eller egentlig operationel drift. Vi kender til den altafgørende faktor – nemlig vigtigheden af stabil drift til søs.

Det er derudover yderst vigtigt at alle løsninger tager højde for det barske miljø som havet byder på. Maskiner, smøring, spil, cylindere, mekanik, hydraulik og pneumatik – alt er udsat for en ekstraordinær høj belastning.

Siden 1985 har Grenaa/Aarhus Hydraulik opbygget stor ekspertise i at levere offshore løsninger, der sikrer dig optimal drift.

Vi fremstiller hydrauliske cylindere til det maritime miljø, pumper m.v. under hensyntagen til anvendelsesområdet samt på specialmål, så de opfylder netop dine behov. Ligesom vi hjælper med at afdække den rigtige løsning til din opgave, design af nyt anlæg eller ombygning af eksisterende anlæg.

 

Hydraulikslanger med flushing og trykcertifikat
Alle hydraulikslanger tryktestes og skydes med rensepropper samt vi tilbyder hydraulikslanger med flushing og trykcertifikat.

Grenaa / Aarhus Hydraulik er godkendt af Søfartsstyrelsen til at udføre lovpligtige eftersyn på bl.a.:

  • Marine kran
  • Davit-hob kran
  • Løftegrej – Sjækler
  • A-frame

Kontakt os

Hos Grenaa/Aarhus Hydraulik vil vi meget gerne hjælpe dig. Skulle du derfor have spørgsmål til vores offshore service, eller nogle af vores andre services, skal du være mere end velkommen til at tage kontakt til os.